R&D

R&D

Ruim 10% van onze mensen is dagelijks bezig met Research & Development. Onze focus ligt immers op ontwikkeling en vooruitgang. We zijn van mening dat dit alleen kan door voorop te lopen en de nieuwste en beste technieken op het gebied van product- en procesontwikkeling te kennen. Wij hebben specialisten in huis waardoor we iedere fase van het ontwikkeltraject kunnen uitvoeren. Dit zorgt voor korte lijnen, behoud van kennis en werkt zeer efficiënt en tijdbesparend.

 

We delen onze kennis graag met die van onze opdrachtgevers en komen zo tot de beste en meest innovatieve oplossingen. Soms zijn dit op het oog eenvoudige verbeteringen, maar in nauw overleg ontwikkelen wij zo ook geheel nieuwe toepassingsmogelijkheden, dit zijn veelal intensieve en langdurige projecten. Deze manier van samenwerken maakt het mogelijk om per project specifiek maatwerk te leveren, tegen de beste kwaliteit. Voor ieder probleem vinden we een oplossing. Dit doen we samen: samen met u.

 

In de loop der jaren ontwikkelde Surface Treatment een aantal eigen processen zoals Surlon®KE en Greenversion. Daarnaast heeft Surface Treatment enkele klantspecifieke toepassingen ontwikkeld.

surface treatment - Nicole Dings
Nicole Dings Procestechnoloog

"Met je handen werken en continu bezig zijn onze producten verder te ontwikkelen. Werken met de hoogste kwaliteitseisen is een uitdaging!"