Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Sinds 1978 richt Surface Treatment zich op de ontwikkeling en toepassing van hoogwaardige technische oppervlaktebehandelingen van aluminium producten voor industriële toepassingen. Ons solide bedrijf bestaat uit ruim 90 medewerkers verdeeld over twee locaties. In alles wat wij doen, staat de opdrachtgever centraal: uw specifieke wensen of ideeën zetten wij om in concrete en praktische maatwerkoplossingen.

 

Wij hebben de expertise, ervaring en apparatuur in huis om ieder project naar tevredenheid te realiseren. Bij voorkeur denken we al in een vroeg stadium met u mee: onze ervaren vakmensen kunnen met hun praktische specialistische kennis al in de eerste fase van een project effectief sturen op uw wensen. Zo komen we altijd tot de beste oplossing. Per project wordt een team ingezet dat beschikt over de best geschikte kennis en expertise. Zo bent u altijd verzekerd van een vast aanspreekpunt. Dit houdt de lijnen kort en het samenwerken efficiënt.


Kwaliteitscontroles waarborgen daarbij voortdurend onze kwaliteit. Of u een levering heeft waarbij een certificaat of First Article Inspection (FAI) vereist is of niet: kwaliteit is altijd ons speerpunt. Surface Treatment heeft de beschikking over laboratoria waarin we in staat zijn om onze know-how om te zetten tot klantspecifieke oplossingen en deze kunnen testen, zodat de applicatie voldoet aan de door u gestelde eisen.