Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, maatwerk is immers waar Surface Treatment om bekend staat. Alle onze medewerkers zijn er op gefocust om deze kwaliteit voortdurend te bewaken. Hiertoe beschikken wij over zeer geavanceerde apparatuur en eigen laboratoria. Kwaliteitscontrole vinden wij méér dan vanzelfsprekend. Al onze processen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van internationale keuringsinstituten. Ook voldoen wij aan een groot aantal eisen dat gesteld wordt door individuele bedrijven, in de vorm van approvals. Regelmatige audits zorgen ervoor dat onze kwaliteit een stabiele factor blijft.

 

Certificeringen
Surface Treatment beschikt over een diversiteit aan kwaliteitssysteem certificeringen waaronder ISO 9001, AQAP-2110 compliant, AS9100 en NADCAP.

 

Laboratoria

Surface Treatment beschikt over eigen laboratoria met uitgebreide chemische en fysische controlefaciliteiten. We hebben alles in huis om de kwaliteit van onze processen te waarborgen en continu te verbeteren, waaronder:

  • Diverse chemische analysemethoden
  • Prepareren van dwarsdoorsnede samples voor nader onderzoek
  • Microscopisch onderzoek
  • Diverse methodieken ter bepaling van hardheid, slijtagebestendigheid, chemische bestendigheid, doorslagspanning en glansgraad
  • Spectraal analyse basismateriaal
  • ICP analyse ter bepaling van elementen op ppm-niveau
surface treatment - Guy Fransen
Guy Fransen Kwaliteitscontrole

"Staan voor de hoge eisen die de markt vraagt. En wanneer we daar boven uitstijgen is mijn doel volbracht!"