Passie voor aluminium

Het oppervlak - de spiegel van kwaliteit en Know How

Onze kwaliteit, uw continuïteit

Uw probleem, onze oplossing

Oppervlaktetechnieken die het verschil maken

Expertise als toegevoegde waarde

Klantgerichte chemie

Onze chemie brengt aluminium tot leven

Bij Surface Treatment bent u aan het juiste adres voor het verduurzamen van aluminium producten en het verbeteren van specifieke producteigenschappen. Van het coaten van enkelstuks tot grote series: dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kent het vak van oppervlaktebehandeling voor ons weinig geheimen meer. Toch zoeken wij dagelijks naar nieuwe uitdagingen. Uw producten zijn bij ons in vertrouwde en vakkundige handen.

 

Alle collega’s van Surface Treatment hebben één ding gemeen: ze delen de passie voor aluminium toepassingen en kunnen samen iedere uitdaging aan. Successen realiseer je samen: door goed samen te werken met het team, maar ook door goed te luisteren naar de specifieke wensen van opdrachtgevers. Juist door onze specialistische kennis met die van onze opdrachtgevers te delen en advies tot in detail te kunnen geven, komen wij tot de beste resultaten. Zo bouwen wij aan lange termijn relaties: wij zien opdrachtgevers als partners.

 

Doordat wij, samen met onze klanten, continu in ontwikkeling blijven, kunnen we verbetervoorstellen doorvoeren en voorop blijven lopen. Verbetervoorstellen die ervoor zorgen dat we niet alleen voorop blijven lopen in de technologie, maar ook in staat zijn om de functionaliteit van de producten van onze relaties te verbeteren. De kwaliteit van productie, processen en ontwikkelingen is, mede dankzij onze controles die voldoen aan de strengste normen, dan ook voortdurend gewaarborgd.