Visie

Visie

Alles draait bij Surface Treatment om de passie voor toepassingen van aluminium en het samen realiseren van successen. Aluminium leeft!; van deze eigenschap maken wij dagelijks gebruik om uw producten te verduurzamen en specifieke producteigenschappen te verbeteren. Daarnaast hebben we een uniek laboratorium waar we niet alleen nieuwe processen kunnen ontwikkelen en testen maar ook kunnen nabootsen in een verkleinde proefopstelling.

 

Uw verplichtingen naar klanten zijn onze prioriteit. Kwaliteit, naleving van de leveringstermijnen, marktconforme prijzen en individuele diensten zijn vanzelfsprekend voor ons. Met een uitgebreide productiecapaciteit op twee locaties, kunnen we zelfs grote orders het gehele jaar door op tijd leveren. We regelen het transport voor u, wat zorgt voor een vlotte levering.

 

Klanten vertrouwen hun waardevolle producten aan ons toe voor de oppervlakte behandeling. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Vertrouwen van de klant is onze drijfkracht. We bouwen voort op lange termijn relaties en zien u meer als een partner, met wie open communicatie en betrouwbaarheid wordt gecombineerd met een persoonlijk advies.

 

Relaties hebben vaak bijzondere wensen en/of industrie specifieke vragen en eisen. Wij geven u graag een individueel en persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige expertise en beschikken over praktische kennis. Doordat onze mensen al jaren deel uit maken van Surface Treatment zijn zij vertrouwd met de details van de behandelingen, de procedures en met de eisen en wensen van onze klanten.